Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
- Damla Sakızlı Türk Kahvesi: Aromatik tatları sevenler için ideal, damla sakızı ile hazırlanan bir kahvedir 1.
- Menengiç Kahvesi: Menengiç ağacından üretilen, sağlık açısından da faydalı bir kahvedir 1.
- Dibek Kahvesi: Daha hafif bir aromaya sahip olup, kendi yağıyla kavrulur ve yumuşak bir içimi vardır 1.
- Kül Kahvesi (Mangalda Türk Kahvesi): Cezvenin mangalda ısıtılmasıyla yapılan, tercih edilen bir kahve çeşididir 1.
- Cilveli Kahve: İri ve çifte kavrulmuş bademlerle servis edilen, farklı bir içime sahip kahvedir 1.
- Süvari Kahvesi: Ege bölgesinde yetiştirilen, çay bardağında içilen geleneksel bir lezzettir 1.
- Deve Batmaz Kahvesi: Bol köpüklü bir Türk kahvesi olup, üzerindeki köpük nedeniyle bu adı almıştır 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: