Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Oluk ızgarada pişirilebilecek etler arasında dananın sırt kısmı, antrikot, bonfile, kontrfile, pirzola ve biftek gibi etler bulunur 345.
- Antrikot: Dananın sırt bölgesinden çıkan, yağlı ve yumuşak bir et türüdür 34.
- Bonfile: Dananın sırt ve arka kısmında bulunan, yağ barındırmayan bir et parçasıdır 34.
- Kontrfile: Bonfileye yakın, yağsız ve bifteklik bir et parçasıdır 34.
- Pirzola: Hayvanın sırt kısmından çıkan, yağlı ve lezzetli bir et türüdür 4.
- Biftek: Büyükbaş hayvanın diz ekleminin üst kısmında yer alan, yağ ve sinir içermeyen bir et parçasıdır 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: