Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
"Nadıl" kelimesinin içine ne konulduğuna dair bilgi bulunamadı. Ancak, köfte harcının içine konabilecek bazı malzemeler şunlardır:
- Kıyma 12. En iyi köfte harcı için dana ve kuzu karışımı kıyma kullanmak idealdir 2.
- Soğan 12. İnce rendelenmiş veya doğranmış soğan, köfte harcına eklenir 2.
- Galeta unu veya ekmek kırıntısı 12. Köftenin kıvamını ayarlamak için kullanılır 2.
- Yumurta 12. Köfte harcını bağlamak için eklenir 2.
- Baharatlar 12. Kimyon, karabiber, kırmızı toz biber ve tuz gibi baharatlar eklenir 12.
- Sarımsak 2. İnce rendelenmiş sarımsak köfte harcına lezzet katar 2.
- Maydanoz 12. Taze maydanoz, köfteye tazelik ve aroma katar 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: