Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Muz kızartma sosu için gerekli malzemeler ve yapım aşamaları şunlardır:
Malzemeler:
- 2 muz 12
- 1 su bardağı un 12
- 1 paket kabartma tozu 12
- Yarım su bardağı su 12
- Yarım su bardağı süt 12
- 2 yemek kaşığı nişasta 12
- 1 paket vanilya 12
- 2 su bardağı ayçiçeği yağı 12
- Üzeri için 2 yemek kaşığı bal, vanilyalı dondurma ve çikolata sos 12
Yapılışı:
- Un, kabartma tozu, vanilya, su ve sütü karıştırarak bir hamur hazırlayın 12.
- Muzları 4 parçaya bölün 12.
- Muzları önce nişastaya, ardından hazırladığınız sütlü harca bulayın 12.
- Kızgın yağda kızartın 12.
- Servis tabağına alıp üzerine bal dökün 12. Yanında vanilyalı dondurma ve çikolata sos ile servis yapın 12.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: