Buradasın
Mutfakta hangi kepçe kullanılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Mutfakta çeşitli kepçeler farklı amaçlar için kullanılır:
- Çorba Kepçesi: Çorbaları servis etmek için derin kaseli ve uzun saplı kepçeler tercih edilir 24.
- Delikli Kepçe: Kızartma ve haşlama yemekleri için kullanılır, sıvılardan malzemeleri arındırmak için idealdir 14.
- Spatula ve Yemek Karıştırma Kepçeleri: Malzemeleri karıştırmak ve karıştırmak için kullanılır 35.
- Dondurma Kepçesi: Dondurma servis etmek ve şekillendirmek için kullanılır 1.
- Ölçü Kepçesi: Sıvı ve katı malzemelerin ölçüsünü almak için kullanılır 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: