Buradasın
Mutfakta hangi ekipmanlar olmalı?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Mutfakta bulunması gereken bazı temel ekipmanlar:
- Tabak ve çatal-bıçak takımı 1. Yemek servisinde ve sunumlarda kullanılır 1.
- Tencere ve tava setleri 35. Yemek pişirme ve sunum için gereklidir 35.
- Blender veya el blenderı 23. Çorba, smoothie ve püre gibi yiyecekler hazırlamak için kullanışlıdır 23.
- Tost makinesi 2. Günün her öğününde kullanılabilir 2.
- Fırın ve fırın kapları 3. Sıcak yemekler ve tatlılar için idealdir 3.
- Elektrikli çaydanlık veya kettle 3. Hızlı çay demleme ve sıcak su sağlama işlevi görür 3.
- Mutfak tartısı 34. Doğru ölçüm yapmak ve israfı önlemek için gereklidir 34.
- Yanmaz spatula 4. Tencere ve tavalardan yemek kazımak için kullanılır 4.
- Mutfak termometresi 4. Sos ve et gibi yemeklerin doğru kıvamda olmasını sağlar 4.
- Kesme tahtası 45. Sebze, meyve ve et gibi ürünlerin düzgün kesilmesini sağlar 45.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: