Buradasın
Mutfakta hangi ekipmanlar olmalı?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Mutfakta bulunması gereken bazı temel ekipmanlar:
- Tabak ve çatal-bıçak takımı 1. Yemek servisinde ve sunumlarda kullanılır 1.
 - Tencere ve tava setleri 35. Yemek pişirme ve sunum için gereklidir 35.
 - Blender veya el blenderı 23. Çorba, smoothie ve püre gibi yiyecekler hazırlamak için kullanışlıdır 23.
 - Tost makinesi 2. Günün her öğününde kullanılabilir 2.
 - Fırın ve fırın kapları 3. Sıcak yemekler ve tatlılar için idealdir 3.
 - Elektrikli çaydanlık veya kettle 3. Hızlı çay demleme ve sıcak su sağlama işlevi görür 3.
 - Mutfak tartısı 34. Doğru ölçüm yapmak ve israfı önlemek için gereklidir 34.
 - Yanmaz spatula 4. Tencere ve tavalardan yemek kazımak için kullanılır 4.
 - Mutfak termometresi 4. Sos ve et gibi yemeklerin doğru kıvamda olmasını sağlar 4.
 - Kesme tahtası 45. Sebze, meyve ve et gibi ürünlerin düzgün kesilmesini sağlar 45.
 
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: