Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Mutfakta üç altın kural, çalışma üçgeni, ergonomi ve erişilebilirlik, alan kullanımı ve depolama çözümleri olarak sıralanabilir 34.
- Çalışma Üçgeni: Mutfaktaki üç ana iş alanı (buzdolabı çevresi, pişirme bölümü ve eviye merkezi) arasındaki mesafenin optimize edilmesi 35.
- Ergonomi ve Erişilebilirlik: Dolap, raf ve tezgah yüksekliklerinin kullanıcıların konforuna ve alışkanlıklarına göre ayarlanması 34.
- Alan Kullanımı ve Depolama Çözümleri: İyi planlanmış depolama alanları ile mutfağın düzenli ve fonksiyonel olması sağlanması 34.
Ayrıca, mutfakta hijyen, disiplin ve doğru malzeme kullanımı gibi genel kurallar da önemli yer tutar 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: