Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Mikrodalgada milföy pişirmek için şu adımlar izlenebilir:
- Dondurulmuş milföy hamurları buzluktan çıkarılır ve oda sıcaklığında 10-15 dakika bekletilir 5.
- Hamur, unlanmış bir yüzeye alınır ve merdane ile açılarak istenilen şekil verilir 5.
- Şekil verilen hamurun ortasına iç harç yerleştirilir ve hamurun kenarları kapatılır 5.
- Pişirme işlemi için mikrodalganın tabanına uygun bir tabak veya mikrodalga güvenli bir tepsi yerleştirilir 5.
- Milföy hamurları bu tabağa yerleştirilir 5.
- Mikrodalga yüksek güçte ayarlanır ve milföy hamurları 4-6 dakika pişirilir 5.
- Pişirme işlemi tamamlandıktan sonra milföy hamurları mikrodalgadan çıkarılır ve birkaç dakika soğumaya bırakılır 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: