Buradasın
Migrosta dana işkembesi nasıl pişirilir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Migrosta dana işkembesi pişirmek için aşağıdaki tarifi kullanabilirsiniz:
Malzemeler:
- 500 gram Migros dana işkembesi 2
- 1 adet orta boy kuru soğan 2
- 1 adet taze sıkılmış limon suyu 2
- 1 adet kereviz sapı 2
- 2 dal taze biberiye 2
- 1/2 çay kaşığı tuz 2
- 4 yemek kaşığı yoğurt 2
- 1/2 adet taze sıkılmış yumurta sarısı 2
- 2 yemek kaşığı un 2
Yapılışı:
- Kereviz sapını iri parçalar halinde kesin ve ayıklanmış kuru soğanı ortadan ikiye bölün 2.
- Temizlenmiş ve doğranmış dana işkembe, kuru soğan, taze sıkılmış limon suyu, doğranmış kereviz sapı ve taze biberiyeyi derin bir tencereye alın 2. Üzerini geçecek kadar sıcak su ilave edin 2.
- Terbiye karışımı için yoğurt, taze sıkılmış limon suyu, yumurta sarısı, un ve tuzu çırpıcı yardımıyla karıştırın 2.
- Haşlanan işkembelere hazırladığınız terbiye karışımını azar azar ekleyip karıştırarak pişirme işlemini sürdürün 2. Arzuya göre az miktarda tuz ilave edin 2.
- Ocaktan aldığınız sıcak çorbayı, dövülmüş sarımsak ve sirke ilavesiyle servis edin 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: