Hazır dondurulmuş bezelye ile birçok farklı yemek yapılabilir. İşte bazı öneriler: 1. Çorba: Bezelye çorbası veya sebze çorbalarına dondurulmuş bezelye ekleyerek hızlıca hazırlayabilirsiniz. 2. Pilav: Bezelyeli pilav yapmak için pirince dondurulmuş bezelye ekleyebilirsiniz. 3. Salata: Rehidrasyondan sonra çeşitli salatalara bezelye ekleyerek doku ve besin değeri kazandırabilirsiniz. 4. Garnitür: Ana yemeklerin yanında et veya diğer sebzelerle birlikte garnitür olarak kullanabilirsiniz. 5. Unlu mamüller: Ekmek, bisküvi veya diğer unlu mamullerin pişirilmesinde bezelye tozu olarak kullanabilirsiniz. 6. Atıştırmalık: Uygun şekilde terbiye edilmiş dondurulmuş bezelyeyi doğrudan atıştırmalık olarak tüketebilirsiniz.