Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Melisa çayı demlemek için gerekli malzemeler:
Demleme yöntemi:
- Suyu kaynatın 13.
- Kaynar suyu bir fincana veya demliğe dökün 12.
- İçine kuru veya taze melisa yapraklarını ekleyin 13.
- 8-10 dakika demlenmesini bekleyin 13.
- Demleme süresi dolunca çayı süzerek servis edin 13.
Dikkat edilmesi gerekenler:
- Melisa çayını sade bir şekilde içmek önerilir; farklı malzemelerle karıştırılması olumsuz etkiler yaratabilir 13.
- Günde 2 fincandan fazla tüketilmemelidir 13.
- Düzenli ilaç kullananlar, hamile veya emzirme dönemindeki kadınlar melisa çayı tüketmemelidir; tüketeceklerse öncelikle doktora danışmalıdır 13.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: