Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Manav tezgahı şu özelliklere sahip olmalıdır:
- Malzeme: Tezgahın tablaları özel kaplamalı malzemeden veya 304 veya 310 kalite paslanmaz malzemeden yapılmalıdır 1. Ayrıca, mdf, mdflam, sunta, suntalam gibi malzemeler de kullanılabilir 4.
- Havalandırma: Tezgahın zemin sacı, hava sirkülasyonu açısından ızgaralı veya delikli olmalıdır 1.
- Depolama Alanı: Tezgahın alt kısımları kapaklı olarak yapılarak depolama ve stoklama alanı olarak kullanılabilir 14.
- Işıklandırma: Tezgah üzerindeki gıdaların canlı durması için gün ışığı kullanılması tavsiye edilir 1.
- Aynalar: Meyve ve sebzelerin görüntüsünün en iyi şekilde verilmesi için tezgahta aynalar takılabilir 12.
- Düzenleme: Meyve ve sebzeler, çürüklerin ayrılması ve düzgün bir şekilde dizilerek sergilenmelidir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: