Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Manav tezgahı önlüğü şu özelliklere sahip olmalıdır:
- Malzeme: Tezgahın önlüğü, 304 veya 310 kalite paslanmaz malzemeden veya özel kaplamalı malzemeden yapılmalıdır 1. Bu malzemeler paslanmaya karşı dirençlidir.
- Temizlik ve Düzen: Önlük, günlük kişisel bakıma dikkat edilerek temiz ve ütülü olmalıdır 2. Ayrıca, yıkanabilir ve kolay temizlenebilir olmalıdır 5.
- Görünüm: Tezgahın daha estetik görünmesi için aynalı olması önerilir 13.
- Işıklandırma: Tezgah üzerindeki gıdaların canlı durması için gün ışığı kullanılarak iyi bir ışıklandırma sağlanmalıdır 1.
- Depolama: Tezgahın alt kısımları kapaklı olarak yapılarak depolama ve stoklama alanı olarak kullanılabilir 15.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: