Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Manav reyonu şu özelliklere sahip olmalıdır:
- Taze ürünler: Tüm ürünler taze, sağlıklı ve kaliteli olmalıdır 1.
- Görsel çekicilik: Renkli meyve ve sebzelerin canlı bir şekilde sergilenmesi, müşterilerin ilgisini çeker 12.
- Düzenlilik: Ürünler kategorilere göre ayrılmalı ve düzenli bir şekilde yerleştirilmelidir 12.
- Bilgilendirici etiketler: Ürünlerin yanında yer alan etiketlerde, ürünün adı, çeşidi, kökeni ve organik olup olmadığı gibi bilgiler net bir şekilde görülmelidir 1.
- Erişilebilirlik: Müşterilerin ürünlere kolaylıkla ulaşması sağlanmalıdır 1.
- Temizlik: Gıda ürünü satılan bir alan olduğu için temizlik çok önemlidir 2.
- Görevli personel: Manav reyonuyla ilgilenen bir görevli bulunmalıdır 2.
- Örnek ürünler: Yeni ürünlerin denenmesi için küçük örnekler sunulabilir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: