Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Manav reyonu soğutucu aşağıdaki özelliklere sahip olmalıdır:
- Soğutma sistemi: Genellikle kompresörlü olmalı ve soğutucu gaz kullanarak meyve ve sebzeleri soğutmalıdır 3.
- Sıcaklık kontrolü: Meyve ve sebzelerin türüne göre ayarlanabilen hassas bir sıcaklık kontrol sistemine sahip olmalıdır 3.
- Nem kontrolü: Bazı manav reyonları, meyve ve sebzelerin nem seviyesini de kontrol edebilen bir nem kontrol sistemine sahip olmalıdır 3.
- Hava sirkülasyonu: Soğuk havanın meyve ve sebzelerin etrafında eşit şekilde dağılmasını sağlayan bir hava sirkülasyon sistemi bulunmalıdır 3.
- Raflar: Delikli veya kafesli raflarla donatılmış olmalıdır 3.
- Aydınlatma: Meyve ve sebzelerin çekici görünmesini sağlayan LED aydınlatma ile donatılmış olmalıdır 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: