Buradasın
Lokantalarda kırmızı lahana nasıl tatlandırılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Lokantalarda kırmızı lahananın tatlandırılması için genellikle şu malzemeler kullanılır:
- Kırmızı lahana: İnce ince doğranmış 13.
- Limon: Suyunun çıkması için lahananın üzerine sıkılır 13.
- Sirke: Genellikle elma sirkesi tercih edilir 45.
- Tuz: Lahananın yumuşaması için ovma aşamasında eklenir 13.
- Şeker: İsteğe bağlı olarak az miktarda eklenir 2.
Hazırlanışı:
- Doğranmış lahanayı derin bir kaba alın ve üzerine tuz ve sirkeyi ekleyip iyice ovun 1.
- Yumuşayan lahananın üzerine limon suyunu dökün ve biraz daha ovun 1.
- En son zeytinyağını ekleyip iyice karıştırın 1.
- Hazırlanan karışımı kavanozlara doldurup buzdolabında 3-4 gün bekletin 23.
- Servis yapmadan önce üzerine ceviz ve maydanoz ekleyebilirsiniz 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: