Simitli balık pişirmek için gerekli malzemeler ve adımlar şunlardır: Malzemeler: - 1 adet levrek fileto (uzun ince kesilmiş) - 150 gr susam - 1 adet yumurta - 1,5 yemek kaşığı un - 1 kahve fincanı su - 1 fincan sıvı yağ (kızartmak için) - 1 tutam tuz ve karabiber Pişirme adımları: 1. Levrek filetoları uzun ince şeritler halinde kesin. 2. Yumurta, su ve unu birlikte çırparak sos hazırlayın. 3. Bir kabın içine susamları ekleyin. 4. Şerit halindeki balıkları önce sosa, ardından susama bulayıp halka şeklini verin. 5. Buzdolabında 15 dakika dinlendirin. 6. Geniş bir tavada sıvı yağı ekleyip ısındıktan sonra balık halkalarını önlü arkalı 3-4 dakika kızartın. 7. Kızaran halkaları havlu kağıt serilmiş tabağa alın. 8. İstediğiniz yeşillikle süsleyip sıcak servis edin.