Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kupez tava pişirmek için gerekli malzemeler:
Hazırlanışı:
- Kupezleri ayıklayıp yıkadıktan sonra süzgece koyun 4.
- Balıkların üzerine tuz serpin ve isterseniz farklı baharatlar da ekleyebilirsiniz 3.
- Tavayı kızdırıp sıvı yağı koyun 3.
- Kupezleri mısır ununa batırıp tavaya düzgün ve yavaş bir şekilde dizin 3.
- Kısık ateşte altın sarısı rengini alıncaya kadar kızartın 3.
- Bir yüzü pişen kupezleri kapak yardımıyla çevirin ve diğer tarafı da pişirin 3.
- Kızartma sonrası fazla yağı kâğıt havlu ile alabilirsiniz 3.
- Kupezleri sıcak olarak, mevsim salatası, kıvırcık salata, yeşillikler veya sumakla harmanlanan kuru soğanla limon eşliğinde servis edin 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: