Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kupati pişirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
- Malzemeler: 0.7 kg domuz eti, 100 gram peynir, 100 gram jambon, 200 gram mantar, 2 yemek kaşığı limon suyu, 2 yemek kaşığı doğranmış maydanoz, 6 patates, 3 yemek kaşığı yağ, 4 domates, 1 büyük soğan, 1 yemek kaşığı ketçap, 2 diş sarımsak 1.
- Hazırlık:
- Domuz etini yıkayın, ince dilimler halinde kesin ve dövün 1. Üzerine limon suyu dökün 1.
- Bir tavada yağı ısıtın, soğanı ekleyip altın rengi alana kadar kavurun 1. Ardından doğranmış domatesleri ekleyin 1.
- Ayrı bir tavada mantarları ince ince dilimleyerek kızartın ve jambonu şeritler halinde kesin 1.
- Kavrulmuş soğan-domates, jambon, mantar, rendelenmiş peynir, doğranmış sarımsak ve maydanozu iyice karıştırın 1.
- Dolgu ve Pişirme:
Kupati, ayrıca ızgara veya tavada da pişirilebilir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: