Kupati pişirmek için gerekli malzemeler: 0,7 kg domuz eti; 100 gram peynir; 100 gram jambon; 200 gram mantar; 2 yemek kaşığı limon suyu; 2 yemek kaşığı doğranmış maydanoz; 6 patates; 3 yemek kaşığı yağ; 4 domates; 1 büyük soğan; 1 yemek kaşığı ketçap; 2 diş sarımsak. Hazırlanışı: 1. Domuz etini yıkayın, ince katmanlara ayırın ve dövün. 2. Bir tavaya yağ ekleyin ve yüksek ateşte ısıtın. 3. İnce dilimlenmiş mantarları ayrı bir tavada kızartın ve jambonu şeritlere kesin. 4. Kızarmış soğan-domates, jambon, mantar, rendelenmiş peynir, doğranmış sarımsak ve maydanozu karıştırın. 5. Karışımı domuz eti katmanlarının üzerine yerleştirin, rulo şeklinde sarın ve kürdanlarla sabitleyin. 6. Patatesleri dörde bölün. Kupati, taze doğranmış kişniş ve nar taneleriyle servis edilebilir.