Kupati pişirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz: 1. Malzemeler: 0.7 kg domuz eti, 100 gram peynir, 100 gram jambon, 200 gram mantar, 2 yemek kaşığı limon suyu, 2 yemek kaşığı doğranmış maydanoz, 6 patates, 3 yemek kaşığı yağ, 4 domates, 1 büyük soğan, 1 yemek kaşığı ketçap, 2 diş sarımsak. 2. Hazırlık: - Domuz etini yıkayın, ince dilimler halinde kesin ve dövün. - Bir tavada yağı ısıtın, soğanı ekleyip altın rengi alana kadar kavurun. - Ayrı bir tavada mantarları ince ince dilimleyerek kızartın ve jambonu şeritler halinde kesin. - Kavrulmuş soğan-domates, jambon, mantar, rendelenmiş peynir, doğranmış sarımsak ve maydanozu iyice karıştırın. 3. Dolgu ve Pişirme: - Domuz eti dilimlerinin üzerine hazırladığınız dolguyu koyun, sararak rulo yapın ve kürdanlarla sabitleyin. - Her iki tarafını da kızartın. - Patatesleri soyup dörde bölün, yağlanmış fırın tepsisine yerleştirin. Kupati, ayrıca ızgara veya tavada da pişirilebilir.