Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Krem şantinin kıvamını ayarlamak için aşağıdaki adımları izlemek gerekmektedir:
- Kremanın Çırpılması: %35 ya da üzeri yağ içeriğine sahip kremayı buzdolabından çıkartarak bir çırpma kabına alın ve mikser yardımıyla yüksek hızda çırpın, koyu bir kıvam alana kadar devam edin 1.
- Şeker ve Vanilya Eklenmesi: Çırpılan kremanın içerisine tatlandırıcı olarak şeker ekleyin ve miktarı kişisel tercihlere göre ayarlayın 1. Ardından vanilya özütü veya vanilya tozu ekleyerek hoş bir aroma katın ve tüm malzemeleri bir spatula yardımıyla nazikçe karıştırın 1.
- Tekrar Çırpma: Şeker ve vanilya eklenen kremaya mikserle tekrar çırpma işlemine devam edin 1. Krem şanti, katı bir kıvam alana kadar çırpılmalıdır 1.
Aşırı çırpmamaya özen göstermek, istenmeyen bir sıvı kıvama dönüşmesini engelleyecektir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: