Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kokteyl sütle berraklaştırılmak istendiğinde, "clarifeid" tekniği kullanılabilir 1. Bu teknik, süt içeren karışımın süzülerek berrak hale getirilmesini sağlar 13.
Uygulama adımları:
- Karışımı Hazırlama: Büyük bir sürahiye ılık, haşlanmış sütü ekleyin ve çay karışımı ile birleştirin 3.
- Kesilme: Karışım kesilmeye başlayacak, bu süreç yaklaşık 30-60 dakika sürebilir 3.
- Süzme: Tülbent veya kahve filtresi kullanarak kıvrılmış karışımı başka bir temiz kaba süzün 34. Süt lorlarını rahatsız etmeyin 3.
- Tekrar Süzme: Eğer karışım yeterince berrak değilse, aynı lor yatağından veya kahve filtresinden ikinci kez süzün 34.
- Servis: Taze buzun üzerinde, limon kabukları ve rendelenmiş hindistan cevizi ile süsleyerek servis yapın 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: