Buradasın
Kırmızı etin yanında hangi garnitür yapılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kırmızı etin yanında yapılabilecek bazı garnitürler şunlardır:
- Patates: Kızartma patates, patates püresi veya fırında patates 13.
- Sebzeler: Izgara sebzeler (biber, kabak, patlıcan), buharda pişmiş sebzeler veya sebze yemekleri 13.
- Salata: Taze yeşilliklerden yapılan bir salata, etin ağır tadını dengeleyebilir 13.
- Mantar Sosu: Et yemeğinin yanında mantar sosu 1.
- Baharatlı Soslar: Acı soslar, hardal sosu veya biber sosu gibi 1.
- Turşular: Turşu çeşitleri, özellikle turşu salatalık veya turşu lahana 1.
- Pilav veya Makarna: Etin yanında pilav veya makarna gibi nişastalı yan yemekler de tercih edilebilir 13.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: