Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kasap PS (Profesyonel Kasap) olarak görev yapan kişi, et ve tavuk ürünlerinin temini, işlenmesi ve satışı ile ilgili aşağıdaki görevleri yerine getirir:
- Etin Hazırlanması: Eti daha küçük parçalara ayırma, pişirme veya tüttürme gibi işlemleri yapar 13.
- Envanter Yönetimi: Gıda maddeleri, sarf malzemeleri ve ekipmanın envanter seviyelerini korur ve izler 1.
- Kalite Kontrolü: Gelen et ve diğer gıda maddelerini kontrol eder ve tartar, sağlık standartlarını karşıladıklarından emin olur 13.
- Müşteri Eğitimi: Tüketicileri farklı et türleri ve tüketim yöntemleri hakkında bilgilendirir 13.
- Tedarik Yönetimi: Tedarikçilerle ilişkiler geliştirir ve sürdürür 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: