Buradasın
Kasap dolabı vitrini nasıl olmalı?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kasap dolabı vitrininde dikkat edilmesi gereken bazı özellikler şunlardır:
- Cam Vitrin: Şarküteri dolapları, genellikle her iki tarafı da camla kaplıdır ve camın kalın, sağlam ve geniş olmaması gerekir 35. Geniş camlar, dolabın kullanımını zorlaştırabilir 5.
- Soğutma Mekanizması: Dolap içerisinde su veya nem oluşturan bir soğutma mekanizması bulunur 3. Her hafta dolabın içi boşaltılarak temizlenmeli ve soğutucu panjur açılarak tozları alınmalıdır 3.
- Işıklandırma: İyi bir ışıklandırma, ürünlerin iştah kabartıcı görünmesini sağlar 35.
- Müşteri Etkileşimi: Müşteri, istediği ürünü dolaptan çıkardığında, dolap kapağı hemen kapatılmalıdır 3. Aksi takdirde içerdeki soğuk hava dışarı çıkar ve ısı derecesi değişir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: