Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kasap reyonu ve vitrin şu özelliklere sahip olmalıdır:
- Tezgah ve Dolap Yapısı: Etlerin sunumuna uygun, dayanıklı ve hijyenik malzemelerden üretilmiş olmalıdır 1. Dolap sistemleri, soğuk zinciri kesmeden gıdanın tüketiciye ulaşmasını sağlayacak şekilde tasarlanmalıdır 1.
- Aydınlatma: Ürünlerin sunumu için yeterli ve doğru aydınlatma sağlanmalıdır 1. Şeffaf cam kapaklar, ürünlerin görünürlüğünü artırarak satışları destekler 3.
- Tasarım ve Ebat: İşletmenin büyüklüğüne ve tasarımına uygun şekilde üretilebilmelidir 2. Modern ve estetik tasarımlar, ürünlerin sergilenmesini ve müşterilerin ilgisini artırır 3.
- Ek Özellikler: Dijital sıcaklık göstergesi, üflemeli soğutma gibi ek özellikler de tercih edilebilir 24.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: