Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Karpuzlu frozen içine konabilecek bazı malzemeler:
- Limon suyu ve kabuğu 135. Asidite dengesi için limon suyu, lezzet için ise limon kabuğu eklenebilir 4.
- Bal veya doğal tatlandırıcılar 145. Karpuzun doğal tatlılığını artırmak için bal, agave şurubu veya akçaağaç şurubu kullanılabilir 4.
- Taze nane yaprakları 34. Serinlik etkisini artırmak için eklenebilir 4.
- Buz 3. Karışımı soğutmak için kullanılır 3.
- Maden suyu 3. Karpuzlu frozen'a ferahlık katmak için eklenebilir 3.
- Rendelenmiş taze zencefil veya lime kabuğu 4. Aromatik bir derinlik katmak için kullanılabilir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: