Buradasın
Kalçalı tavuk but borcamda nasıl soslanır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kalçalı tavuk butunu borcamda soslamak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
- Sos Hazırlığı: Bir kasede yarım yemek kaşığı yoğurt, yarım yemek kaşığı salça, yarım yemek kaşığı limon suyu, 1 çay kaşığı tavuk baharatı, 1 çay kaşığı tuz ve 2-3 yemek kaşığı zeytinyağını karıştırın 12.
- Tavukların Hazırlanması: Kalçalı tavuk butlarını borcama alın ve üzerlerine kesikler atın 12.
- Sosun Tavuklara Sürülmesi: Hazırladığınız sosu tavukların her yerine sürün 12.
- Pişirme: 1 çay bardağı suyu tabana ekleyin ve önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 40 dakika pişirin 1. Üzeri kızarınca piştiğini kontrol edip fırından alın 1.
Bu tarif, tavuk butlarının yumuşak ve lezzetli olmasını sağlar 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: