Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kaju yoğurdu yapmak için gerekli malzemeler:
- 1 su bardağı çiğ kaju 23;
- 2 yemek kaşığı limon suyu 23;
- Çay kaşığının ucuyla tuz 2;
- 1 su bardağı su 23.
Hazırlanışı:
- Kajuları bir sos tenceresine alıp üzerlerini geçecek kadar su ekleyin 23.
- Tencereyi ocağa alıp orta hararetli ateşte kajular yumuşayıp şişene kadar yaklaşık 5-10 dakika kaynatın 23.
- Suyunu süzüp soğuk sudan geçirin 2.
- Kajuları küçük hazneli bir rondoya alın, limon suyu, tuz ve 3/4 su bardağı su ekleyip en yüksek ayarda krema kıvamına gelene kadar çekin 23.
- Hemen veya buzdolabında istediğiniz kadar soğuduktan sonra tüketebilirsiniz 2.
Kaju yoğurdunu sarımsak veya meyve ekleyerek de çeşitlendirebilirsiniz 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: