Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kahve makinesi çekirdek öğütücünün çalışma prensibi şu şekildedir:
- Makineyi hazırlama 4. Kahve öğütme makinesi temizlenir ve düzgün bir yüzeyde konumlandırılır 4.
- Öğütme seviyesini seçme 4. Kullanılan kahve hazırlama yöntemine göre uygun öğütme seviyesi seçilir 4.
- Çekirdekleri hazırlama 4. Taze kahve çekirdekleri kullanılır, kabukları çıkarılabilir veya bırakılabilir 4.
- Çekirdekleri dökme 4. Kahve öğütme makinesinin haznesine çekirdekler dökülür 4.
- Makineyi çalıştırma 4. Makine çalıştırılır ve öğütme işlemi başlar 4.
- Öğütme işlemi tamamlandığında kontrol etme 4. Öğütme seviyesi kontrol edilerek istenilen toz kıvamına ulaşılıp ulaşılmadığı gözlemlenir 4.
- Kahve tozunu çıkarma 4. Öğütme işlemi tamamlandığında kahve tozu makineden çıkarılır 4.
- Kahve tozunu hemen kullanma 4. Taze öğütülmüş kahve tozu hemen kullanılmalıdır 4.
- Makineyi temizleme 4. Makine, toz artıkları bir fırça veya bezle temizlenerek temizlenir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: