Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kağıt helvanın içinde genellikle şu malzemeler bulunur:
- Un 2. Hamurun kıvamını sağlar 2.
- Su 2. Un ile karıştırılarak hamurun elde edilmesinde kullanılır 2.
- Şeker 23. Tatlılık katar 2.
- Pekmez 2. Karakteristik bir tat ve aroma ekler 2.
- İç fındık veya ceviz 23. Tatlının lezzetini zenginleştirir 2.
- Sıvı yağ veya tereyağı 2. Hamurun daha lezzetli ve hafif olmasını sağlar 2.
- Kakao (isteğe bağlı) 2. Çikolata tadı katmak için kullanılır 2.
- Vanilin veya tarçın (isteğe bağlı) 2. Aroma katmak amacıyla eklenir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: