Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kaçerolla tava ile yapılabilecek bazı yemekler ve uygulamalar:
- Çorba ve sos pişirme 134. Derin kaçerolla modelleri, çorba ve sos hazırlamak için idealdir 34.
- Haşlama 34. Makarna, pirinç, sebze ve et gibi besinler haşlanabilir 34.
- Soteleme 134. Sığ ve düz tabanlı kaçerolalar, et, sebze ve mantar gibi malzemeleri sotelemek için uygundur 34.
- Kızartma 134. Köfte, tavuk ve balık gibi yiyecekler kızartılabilir 34.
- Fırınlama 34. Isıya dayanıklı kulpları sayesinde kaçerolla, güveç ve fırın yemekleri hazırlamak için fırına girebilir 34.
- Buharda pişirme 134. Kapaklı bir kaçerolla kullanarak sebzeler ve etler buharda pişirilebilir 34.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: