• Buradasın

    Kabak sıyırma kaç dakikada pişer?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Kabak sıyırma yemeği pişirme süresi 20 dakika olarak belirtilmiştir 15.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Kabak sıyırma nasıl yapılır?

    Kabak sıyırma tarifi için gerekli malzemeler ve yapım aşamaları şunlardır: Malzemeler: - 6 adet sakız kabağı - 1 adet büyük soğan - 1 demet dereotu - 4 adet küp şeker - 1 su bardağı sızma zeytinyağı - Tuz - 1 adet limon - 1/2 çorba kaşığı pirinç Yapılışı: 1. Kabakları soyacak yardımıyla çekirdeklerine kadar şerit şerit soyun (çekirdekli kısım kullanılmayacak). 2. Tencereye soğanı rendeleyin. 3. Ardından soyulmuş ve uzun uzun kesilmiş kabakları tencereye koyun. 4. Soğuk olarak servis yapın. Alternatif bir tarif için seflersofrasi.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

    Kabak ile en kolay ne pişirsem?

    Kabak ile en kolay pişirilebilecek tariflerden biri Pratik Kabak Yemeği olarak öne çıkmaktadır. Malzemeler: - 5 adet orta boy kabak; - 2 adet olgun kırmızı domates (domatesler ufaksa 4 adet); - 2 adet orta boy kuru soğan; - 1 demet dereotu (isteğe göre); - Yarım çay bardağı zeytinyağı; - 1 yemek kaşığı salça; - Yarım yemek kaşığı tuz. Hazırlanışı: 1. Soğanları ince ince kıyın ve orta boy bir tencereye alın. 2. Kabakları boylamasına dörde bölün ve kuşbaşı doğrayarak soğanların üzerine koyun. 3. Kabukları soyulmuş domatesleri doğrayın ve kabakların üstüne koyun. 4. En üste 1 kaşık salça ve tuz koyup zeytinyağını ilave edin. 5. Karıştırılmadan kısık ateşte 20 dk. pişmeye bırakın. 6. Piştikten sonra hafifçe tencereyi sallayın ve yemeğin karışmasını sağlayın. 7. Ocağın altını kapatın, 10 dakika kadar kapağı kapalı olarak dinlendirin. 8. İsteğe göre kıyılmış dereotu ile servis yapın.