En güzel kabak mücver tarifi için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz: Malzemeler: - 4 adet kabak - 4 dal taze soğan - ¼ bağ maydanoz, dereotu ve taze nane - 3 adet yumurta - 5 yemek kaşığı un - 1 paket kabartma tozu - 1 avuç ceviz (iri dövülmüş) - Tuz, karabiber - Ayçiçek yağı (kızartmak için) Yapılışı: 1. Kabakları rendeleyin ve eliniz ile sıkarak iyice suyundan arındırın. 2. Maydanoz, dereotu ve taze soğanı ince kıyın. 3. Yumurta ve unu geniş bir karıştırma kabında çırpın. 4. Suyundan iyice arındırdığınız kabakları, kabartma tozunu ve ince doğradığınız yeşillikleri yumurtalı karışıma ekleyin. 5. Tuz, karabiber ve iri dövdüğünüz cevizi ekleyip karıştırın. 6. Bir tavaya ayçiçek yağı koyun ve ısıtın. 7. Harçtan 1 yemek kaşığı alıp ısıttığınız tavaya koyun ve mücverlerin her iki tarafı da iyice kızarana kadar pişirin. 8. Pişirdiğiniz mücverleri fazla yağından arındırmak için havlu kağıt olan bir tabağa alıp ılık servis edin.