Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Japonlar çeşitli Japon tarzı şef bıçakları kullanmaktadır 3. İşte bazıları:
- Gyuto 13. Batılı şef bıçağının Japon eşdeğeridir ve çok yönlüdür 13. Et, sebze, balık ve meyveleri kesmek için uygundur 3.
- Santoku 13. "Üç fayda" anlamına gelir (kesme, doğrama, dilimleme) 3. Sebzeleri, kemikleri olmayan etleri ve balıkları kesmede çok başarılıdır 1.
- Deba 13. Balık filetosu yapmak ve kümes hayvanları ile çalışmak için tasarlanmıştır 1. Ağır ve kalın yapısı, balık kılçıkları ve sert etlerin hassas kesimlerine olanak tanır 3.
- Nakiri 13. Düz, kare kenarlı ve ince bir bıçağı olan Japon sebze bıçağıdır 1. Sebzeleri hassas ve hızlı bir şekilde dilimlemek ve doğramak için idealdir 3.
- Yanagiba 3. Geleneksel olarak suşi ve sashimi hazırlamak için kullanılır 3. Uzun ve ince yapısı, balıkları tek bir hareketle temiz dilimler halinde keser 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: