Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Jambon tavada pişirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
- Fırını 325 Fahrenheit (163 santigrat derece) sıcaklığına önceden ısıtın 1.
- Jambonu ambalajından çıkarın ve bir kızartma tavasına koyun 1.
- Kızartma tavasının tabanına 1/2 bardak su dökün 1.
- Jambonu folyoyla örtün 1.
- Önceden ısıtılmış fırında jambon iyice ısınana kadar yaklaşık 2 saat pişirin 1.
- Folyoyu çıkarın ve jambonu tavadaki meyve suyuyla yağlayın 1.
- Jambonu 30 dakika daha veya jambon kızarıp gevrekleşinceye kadar pişirmeye devam edin 1.
- Jambonu fırından çıkarın ve dilimleyip servis etmeden önce 15 dakika dinlendirin 1.
Ayrıca, jambonla birlikte pirinç ve bezelye kullanarak da lezzetli bir yemek hazırlayabilirsiniz 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: