Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Jambon tavada şu şekilde pişirilebilir:
- Kızartma tavasına biraz tereyağı, sıvı yağ veya zeytinyağı koyun ve orta ateşte ısıtın 5.
- Dilimlediğiniz jambonu tavaya yerleştirin 5.
- Yaklaşık 30 saniye bekletin, spatula ile kontrol ederek jambonun biraz kahverengileşmesini sağlayın 5.
- Jambonu ters çevirin ve aynı işlemi tekrarlayın 5.
Küçük jambon parçalarını tavada pişirmek için:
- Tavaya tereyağı, sıvı yağ veya zeytinyağı koyun ve orta ateşte ısıtın 5.
- Tereyağını yaklaşık 30 saniye veya hafifçe kabarmaya başlayana kadar ısıtın 5.
- İçine bir avuç jambon parçası koyun ve bir dakika boyunca sürekli karıştırarak pişirin 5.
Jambon, hafif bir çiğ aroma taşıyabilir, bu nedenle pişirme yöntemi hafif bir ısıl işlem olarak kabul edilir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: