Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Izgarada kullanılan teller genellikle paslanmaz çelikten yapılır 1.
Bazı ızgara teli çeşitleri:
- Düz paslanmaz ızgara teli 1. Standart barbekü ızgaralarında kullanılır 1.
- Kare dokulu paslanmaz ızgara teli 1. Yiyeceklerin altına daha iyi hava dolaşımı sağlar 1.
- Ters kare dokulu paslanmaz ızgara teli 1. Yiyeceklerin üzerine izler bırakırken, altına daha fazla temas sağlar 1.
- Isıya dayanıklı kaplamalı paslanmaz ızgara teli 1. Yapışmaya karşı hassas yiyecekler için idealdir 1.
- Ayarlanabilir paslanmaz ızgara teli 1. Farklı büyüklükteki ızgara alanları için uygundur 1.
Ayrıca, pastacılıkta kullanılan ızgara telleri, fırından çıkan ekmek, poğaça, kurabiye, kek veya pandispanyanın buharlaşma sonucu hamurlaşmasını önlemek için kullanılır 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: