Hintlilerin sevdiği bazı sokak lezzetleri şunlardır: Chole Bhature: Baharatlı nohut yemeği (chana masala) ile kızarmış ekmek (bhatura) kombinasyonu. Aloo Tikki: Patates, soğan ve baharatlarla hazırlanan bir yemek. Mirchi Bajji: Yeşil biberin un ve baharatlarla kızartılması sonucu elde edilen atıştırmalık. Kathi Roll: Gözlemeye benzeyen paratha hamurunun içine tavuk şiş ve sebzeler sarılarak dürüm yapılması. Jhal Muri: Pirinç patlakları ve kişniş ile birlikte havuç, domates, patates ve isteğe göre farklı sebzelerin eklenmesiyle yapılan bir yemek. Pav Bhaji: Yoğun baharat karışımı ve sebzelerle hazırlanan, domates sosu ve soğanla servis edilen bir yemek. Golgappa (Paani Puri): Aromalı su, demirhindi turşusu, biber, masala, patates, soğan ve nohut karışımının, yuvarlak çıtır hamur toplarının içine doldurulmasıyla hazırlanan bir yemek. Samosa: Patates, soğan, bezelye, peynir, et veya mercimekle beraber çok sayıda baharat kullanılarak hazırlanan bir börek türü. Vada Pav: Köfte haline getirilmiş patates püresinin ekmek arasında servis edilmesi. Dahi Puri: Puri denilen kızarmış ekmek topunun içine patates püresi, yoğurt, soğan, domates ve erişte parçaları doldurulup üzerine sos ve baharatlar eklenmesi. Bhutta: Közde kızartılmış mısırın baharatlı hali. Jalebi: Kızartılmış hamur ve gül suyu şerbetiyle hazırlanan bir tatlı. Kulfi: Hint usulü sütlü dondurma.