Hint köylülerinin ne yediğine dair güncel bilgi bulunamamıştır. Ancak, Hindistan'ın geleneksel yemeklerinden bazıları şunlardır:
- Thali 45. Tabldot tepsi içerisinde sunulan ve çorba, patates yemeği, sebze yemeği, çapati ve pilavdan oluşan bir yemek 4.
- Tandorii 45. Kuyuda yanan ateşte pişen balık veya tavuk 4.
- Korma 4. Krema soslu bir yemek 4.
- Aloo Gobi 5. Patates ve karnabahar yemeği 5.
- Biryani 5. Sebzeli, tavuklu veya etli pilav 5.
- Chana Masala 5. Nohut yemeği 5.
- Kulfi 5. Bir dondurma türü 5.
- Naan 5. Yemek yanında tüketilen bir ekmek türü 5.
- Samosa 5. Mercimek, tavuk, fasulye, kıyma veya soğanla doldurulmuş üçgen bir börek 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: