Buradasın
Hindi göğüs en güzel nasıl pişirilir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Hindi göğsü en güzel şekilde pişirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
- Marine İşlemi: Hindi göğsünü zeytinyağı, ezilmiş sarımsak, tuz, karabiber, kekik ve limon suyu karışımında en az 30 dakika, tercihen birkaç saat buzdolabında dinlendirin 12.
- Izgara veya Fırın: Izgarayı orta yüksek ateşte ısıtın veya fırını 180 dereceye ayarlayın 13. Hindi göğsünü ızgaraya veya fırın tepsisine yerleştirin 2.
- Pişirme: Hindi göğsünün her iki tarafını da yaklaşık 6-8 dakika pişirin 1. Pişip pişmediğini kontrol etmek için etin iç sıcaklığının 75 dereceye ulaştığından emin olun 14.
- Dinlendirme: Piştikten sonra hindi göğsünü 10 dakika dinlendirin 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: