Buradasın
Hazır pudingin kıvamı nasıl düzeltilir krema ile?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Hazır pudingin kıvamını krema ile düzeltmek için, puding piştikten sonra üzerine 1 paket süt kreması eklenmeli ve çırpıcı yardımıyla iyice çırpılmalıdır 35.
Ayrıca, pudingi daha kremsi bir kıvama getirmek için süt yerine kaju sütü veya hindistan cevizi sütü de kullanılabilir 4.
Pudingin kıvamını düzeltirken, kullanılan kremanın yağ oranının yüksek olmasına dikkat edilmelidir 4.
Pudingin kıvamını düzeltmek için yapılan bu işlemler, pudingin buzdolabında en az 2-3 saat soğutulmasını gerektirir 35.
Puding yapımında doğru sonuçlar elde etmek için, kullanılan malzemelerin ve uygulanan adımların tariflere uygun olması önemlidir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: