Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Hastanede garson, hasta ve yakınlarının yemek servislerini yapmaktan sorumludur 1. Görevleri arasında:
- Kişisel hijyen ve temizliğe dikkat etmek 14; yemek sunumunda önlük, kolluk, bone ve eldiven gibi koruyucu ekipmanları kullanmak 1.
- Yemek masalarının, thermobox ve yemek taşıma araçlarının temizliği ve düzenini sağlamak 1.
- Yemeklerin servis edilmesini aşçının direktifleri doğrultusunda gerçekleştirmek 1.
- Sabah 10:00 ve öğleden sonra 15:00'te yatan hasta servislerinden hasta diyet listelerini toplamak ve diyetisyenin onayına sunmak 1.
- Hasta ve refakatçi yemeklerinin odalara sunumunu yapmak ve diyet alan hastaların yemek kontrollerini yaparak sunmak 1.
- Yemek sonrası hasta odalarından yemek boşlarını toplayarak yemekhaneye götürmek 1.
- Çöp ve yemek artıklarının uygun bir şekilde toplanıp atılmasına yardımcı olmak 1.
- Kurum kültürüne uygun bir şekilde hasta ve refakatçilere karşı hitab ve iletişim kurmak 1.
- Hasta güvenliği hedef ve politikalarına yönelik çalışmaları desteklemek ve bu konuda verilen görevleri yerine getirmek 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: