Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Gıdalarda kavitasyonun nasıl önlenebileceğine dair bilgi bulunamadı. Ancak, kavitasyonun genel olarak nasıl önlenebileceğine dair bazı yöntemler şunlardır:
- Düşük buhar basıncına sahip sıvılar kullanmak 23.
- Sıvı sıcaklığını artırmak veya viskoziteyi düşürmek 23.
- Pürüzsüz yüzeyler kullanmak ve yüzey pürüzlülüğünü azaltmak 23.
- Kısma valflerinin çıkışındaki basınç seviyesini artırmak 23.
- Pompa giriş basıncını artırmak 23.
- Negatif yük aktüatör uygulamalarında kavitasyon önleyici kontroller kullanmak 23.
- Sıvının su içeriğini azaltmak 23.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: