Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Garnitür çeşitlerinden bazıları şunlardır:
- Rus salatası 3. Sebzeli garnitür, yoğurt ve mayonez ile hazırlanan geleneksel bir tarif 3.
- Kuru domatesli garnitür 3. Kurutulmuş domates ve zeytin ile hazırlanan, özellikle balık yemeklerinin yanında sunulan bir çeşit 3.
- Kuşkonmaz 3. Yemeklerin yanında dekor olarak sunulan, haşlanan kuşkonmazlar zeytinyağı, limon ve sarımsakla harmanlandıktan sonra sunulan bir garnitür 3.
- Patates salatası 3. Haşlanmış patates, maydanoz ve soğan eşliğinde sunulan, hem kolay hem de lezzetli bir garnitür 3.
- Soğanlı garnitür 3. Soğan, zeytinyağı ve domates salçası ile hazırlanan, balık yemeklerinin yanında sunulan bir çeşit 3.
- Piyaz 34. Köftelerin yanına çok yakışan, fasulye, soğan ve domates ile hazırlanan bir garnitür 34.
- İnce bulgurlu garnitür 3. İnce bulgur, dereotu ve fesleğen ile hazırlanan, kuzu ve dana etinin yanına çok yakışan bir çeşit 3.
Ayrıca, haşlanmış sebzelerden yapılan çeşitli garnitürler de tercih edilebilir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: