Buradasın
Fisseler düdüklüde hangi ayarda pişirmeli?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Fissler düdüklü tencerede pişirme ayarı, yiyecek türüne göre 1. veya 2. kademe olarak belirlenmelidir 125.
- 1. kademe (hızlı pişirme) 25. Daha yüksek basınçla çalışarak kısa sürede pişirme sağlar 25. Sert veya lifli gıdalar için uygundur 2.
- 2. kademe (yavaş pişirme) 25. Daha düşük basınçla çalışarak uzun sürede pişirme yapar 25. Hassas veya kolay pişen gıdalar için uygundur 2. Ayrıca, besin değerlerini daha iyi koruduğu için sağlıklı bir pişirme yöntemi olarak kabul edilir 25.
Fissler düdüklü tencerede bazı yiyeceklerin pişirme süreleri:
- Et 25. Kuşbaşı kuzu eti 7 dakika, biftek 40 dakika 25.
- Sebze 25. Küp patates 2 dakika, havuç 4 dakika 25.
- Baklagil 5. Kırmızı mercimek 5 dakika, nohut 15 dakika, kuru fasulye 15 dakika 5.
Fissler düdüklü tencere kullanımı hakkında daha fazla bilgi için Fissler'in resmi web sitesindeki pişirme kılavuzuna başvurulabilir 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: