Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Fırınlarda kullanılan programlar şunlardır:
- Alt ve Üst Fırın (Fansız Program): İçini ve dışını eşit derecede pişirmek için kullanılır 13. Özellikle büyük parçalı et yemekleri ve hamur işleri için uygundur 3.
- Turbo Pişirme (Fanlı Program): Sıcak hava fan yardımıyla fırının içinde dolaştırılarak daha eşit ve hızlı pişirme sağlar 13. Küçük parçalı et ve sebze yemekleri için idealdir 1.
- Izgara Programı: Mangal tadında lezzetler için kullanılır 13. Kırmızı et, tavuk, balık gibi yiyecekleri ızgara teli üzerinde pişirir 1.
- Sadece Alt Pişirme: Altı çıtır, üstü yumuşak yiyecekler elde etmek için kullanılır 3. Genellikle pizza yapımında tercih edilir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: