Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Fındık ve kuruyemişler şunlardır:
- Fındık: E vitamini, sağlıklı yağlar, protein, magnezyum ve folik asit içerir 12.
- Ceviz: Omega-3 yağ asitleri, antioksidanlar, E vitamini ve magnezyum açısından zengindir 13.
- Badem: Protein, lif, kalsiyum ve E vitamini içerir 12.
- Kayısı Çekirdeği: Protein, lif, demir, potasyum ve B vitaminleri içerir 1.
- Kabak Çekirdeği: Bor porsiyonunda yaklaşık 5.2 gram protein bulunur 2.
- Ay Çekirdeği: 28 gramında 5.8 gram protein yer alır 2.
- Antep Fıstığı: 28 gramında 6 gram protein içerir 2.
- Kaju: 28 gramında 5.1 gram protein bulunur 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: