Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Fazla tuzlu pideye ne konulabileceğine dair bilgi bulunamadı. Ancak, genel olarak fazla tuzlu yemeklere eklenebilecek bazı malzemeler şunlardır:
- Patates 123. Patates, içeriğindeki lifler sayesinde fazla tuzu ve suyu içine çeker 13.
- Pirinç 15. Nişastalı yapısı ile fazla tuzu emer 15.
- Limon suyu 25. Tuzlu tadı yok etmeye yardımcı olur 25.
- Yoğurt 25. Hem tuz oranını düşürür hem de yemeğe terbiyeli bir kıvam verir 25.
- Şeker 25. Tuz oranını azaltır 25.
- Kızarmış ekmek 3. Yemeğin suyunun bir kısmını alıp atarak tuz oranını düşürebilir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: