Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Et sunum tepsisi hem lezzetli hem de görsel açıdan çekici olmalıdır. İşte bazı öneriler:
- Etlerin Hazırlanması: Etleri marine etmek, lezzetlerini artırır 1. Etleri zeytinyağı, tuz, karabiber ve isteğe bağlı baharatlarla marine edin ve en az 1 saat buzdolabında dinlendirin 1.
- Sebzelerin Hazırlanması: Biber, domates ve soğanı iri parçalar halinde doğrayın 1. Sebzeleri de marine edebilir veya doğrudan kebapla birlikte kullanabilirsiniz 1.
- Tepsinin Düzenlenmesi: Fırın tepsisini yağlayın veya yağlı kağıt serin 1. Marine edilmiş etleri tepsinin ortasına, etraflarına doğranmış sebzeleri yerleştirin 1. Üzerine biraz daha zeytinyağı gezdirin ve isteğe bağlı baharatlar ekleyin 1.
- Sunum: Tepsiyi sıcak servis edin 1. Yanında pilav, lavaş veya pide ile birlikte sunabilirsiniz 1. Yeşil salata ve yoğurt ile zenginleştirebilirsiniz 1. Taze yeşilliklerle süsleyerek görsel olarak hoş bir sunum elde edebilirsiniz 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: