Soğanlı Dana Bonfile Tarifi için gerekli malzemeler ve yapım aşamaları şunlardır: Malzemeler: - 150 gr dana bonfile - 2 yemek kaşığı zeytinyağı - 1 soğan - Yarım çay bardağı krema - 1 yemek kaşığı hazır worchestersos - 1 tutam toz zencefil - 1/4 demet ince kıyılmış maydanoz - Tuz, karabiber Bademli patates için: - 1 patates - 2 yemek kaşığı süt - Yarım tatlı kaşığı tereyağı - 1 yemek kaşığı file badem - Tuz Üzeri için: - Yarım soğan - 1 çay bardağı un - Ayçiçek yağı - Maydanoz Yapılışı: 1. Dana bonfileyi şeritler halinde kesin ve zeytinyağı, tuz ve karabiber karışımı içinde 20 dakika dinlendirin. 2. İnce doğranmış soğan ve etleri soteleyin. 3. Krema, worchestersos, zencefil ve maydanozu ekleyip pişirin. 4. Patatesi haşlayıp kabuğunu soyduktan sonra çatalla ezerek püre haline getirin. 5. Bir kapta tereyağı, süt ve tuz ile birlikte iyice karıştırın. 6. Ayrı bir tavada bademleri kavurun. 7. Püreye istediğiniz gibi şekil verip kavrulmuş bademlerle kaplayın. 8. Soğanı ince halka şeklinde doğrayın, tuzla ovalayıp una batırdıktan sonra kızgın yağda kızartın. 9. Etleri servis tabağına alın, üzerine kızarmış soğan ve ince kıyılmış maydanoz ekleyerek servis yapın.